Hey, hallo! Wat leuk dat je er bent!

Allysia is de naam – no shit Sherlock – en op deze site deel ik mijn tips and tricks als het op een gebalanceerde levensstijl aankomt. Net zoals de meesten, ben ik hier naar op zoek. En laten we eerlijk wezen, er leiden vele wegen naar Rome. Daarom vindt je op Allysia.nl twee onderwerpen: GET FIT en GET IT. Deze onderwerpen gaan over een fitte levensstijl (GET FIT) en over een carrière waar jij je goed in voelt (GET IT). Ik ben er namelijk van overtuigd dat deze twee hand in hand gaan als het op een gebalanceerde levensstijl aankomt. Zowel in de sportschool als in een carrière. Want ondernemen doen we allemaal. Maar allemaal op onze eigen manier. Ik ook! En dat deel ik hier.

Als fitgirl, afgestudeerde, vriendin, ondernemer. We hebben allemaal een label en vaak meerderen. En dat zelfs op één dag. Hoe houd je de motivatie vast om iets van je leven te maken? Hoe zoek je die balans op in het dagelijkse leven? Want we willen allemaal dat mooie lijf, maar ook genieten van een wijntje hier en daar. Daarnaast is het ook nog de bedoeling dat we een geweldige partner zijn die keihard werkt om het meeste uit het leven te halen. Het is nogal wat. Het is nogal veel. En de druk kan nogal hoog liggen. Herken jij je hierin? Dan ben je op de juiste site beland.

Op Allysia.nl vind je mijn bevindingen over deze druk, zowel in de sportschool als buiten de sportschool. Maar voornamelijk hoe je dit kan combineren tot een gebalanceerde levensstijl. Ik neem het leven en vooral mijzelf met een korreltje zout – soms met een shotje tequila – en ik help jou door mijn ervaringen te delen.

Like mijn Facebook-pagina voor updates en volg mij op Instagram voor een kijkje achter de schermen.

Liefs, Allysia 4 klein