Samenwerkingen en mijn favoriete blogs

In de keiharde online wereld wordt je bijna dood gegooid met websites, webshops of andere soorten online werelden. Daarom som ik op deze pagina voor jou mijn favoriete websites, webshops, blogs of anderen op. Zodat het ook voor jou wat makkelijker wordt om rond te neuzen online.

Fitaddict.nl

Ik volg haar nu al ruim een jaar en haar eerlijke verhalen inspireren mij enorm. Bijvoorbeeld hoe zij de ballen had om tijdens bulken een X aantal kilo’s aan te komen, puur voor spiermassa! Een inspiratiebron voor mij. Vervolgens deelde zij ook haar journey om van haar paniekaanvallen af te komen. Zo ontzettend knap!

Fitaddict.nl – Alles over fitness, gezonde leefstijl, mijn fit journey en meer

Bikinifitness.nl

De vraag of ik mee ga doen aan een fitness wedstrijd is vaker voorgekomen dan één keer. Toen ik een oproep zag voor gastbloggers voor Bikinifitness wilde ik dat maar al te graag doen. Leuk om een kijkje te geven in een wereldje waar ik nog niet aan mee doe, maar waar ik wel langzaamaan in begin te komen. Superleuk!

Zie hier een aantal artikelen die ik heb geschreven.

FEM!

Een vrouwennetwerk in de Stedendriehoek, een concept waar ik mij maar al te graag bij aansluit. Ondanks mijn grote mond en vlotte pen, ben ik niet een ster in netwerken. Kat-uit-de-boom-kijk-gevalletje. Maar uit mijn comfortzone treden voor dit concept doe ik maar al te graag. Ook hier ben ik gastblogger.

FEM! – mijn allereerste blogpost staat online.

Puur van Geluk

Via via kwam ik terecht bij Puur van Geluk. Zowel ik als Danielle vinden het belangrijk om de balans te vinden. Een samenwerking kwam dan ook snel tot stand. Ik schrijf namelijk gastblogs voor Puur van Geluk! Een Online Magazine met allerlei uiteenlopende artikelen, heerlijk om even rond te neuzen!

More to come?

Wil jij nou ook tussen dit rijtje staan? Of wil je ook een samenwerking aan gaan? Dat kan! Stuur mij een mailtje via machielsen.a@gmail.com, of een berichtje via het contactformulier.