ALLYSIA.NL NEEMT PAUZE

Wait. What?

Dat betekent dat er voorlopig geen artikelen online komen. Geen reviews van leuke eet- en koffietentjes. Geen Friday Favorites. Geen tips and tricks als het om mindset gaat. Even. Helemaal. Niets.

Maar waarom?

Ik ben een beetje klaar met dat eenzijdig getik. Ik maak artikelen waar ik 80% plezier uit haal. Maar ik wil graag 100% plezier uit Allysia.nl halen. Want als iets je niet 100% plezier oplevert, waarom zou je het dan nog doen?

Dus wat ga ik doen?

Ik ga Allysia.nl verbeteren. Mijn ideeen waar ik al een tijdje mee loop uitwerken, hulp zoeken, plannen maken maar deze vooral ook uitvoeren. Doorpakken noemen ze dat ook wel.

Dat betekent dat ik mij ga focussen. Alsof het zo heeft moeten zijn (want je weet: toeval bestaat niet) komt het mij nog eens verdomd goed uit. Veranderingen op het werk, verhuizen, aan mezelf werken zijn hedendaagse onderwerpen. Waarom zou ik dan mijzelf verplichten tot het tikken van 2 artikelen per week, terwijl ik er maar 80% plezier uit haal? Precies.

Ik heb voor mijzelf geen deadline gezet wanneer de plannen klaar moeten zijn. Iets met go with the flow. Ook heb ik mij aangemeld bij de Zakenmeisje Membersclub omdat ik er van overtuigd ben dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Vragen stellen, masterclasses volgen, misschien wel hier en daar wel even gefrustreerd raken of zelfs nachtjes doorwerken…

Uiteraard houd ik je zoveel mogelijk op de hoogte! 

Like de Facebook-pagina of volg het Instagram-account om op de hoogte te blijven.

Maar mijn ideeen houd ik voorlopig voor mij. Je hebt het al wel eventjes kunnen lezen maar dat is een baby-step. Wie weet komt er uit deze blogpauze wel iets heel anders dan het idee dat ik nu heb. Spannend, hé?

Voor nu, thanks voor het lezen van mijn artikelen! Echt, thanks!