Wist je dat?

Er veel meer to life is dan Netflix?

Wist je dat?

Er veel meer to life is dan scrollen door Facebook?

Wist je dat?

Er veel meer to life is dan dubble tappen op Instagram?

Je hebt namelijk ook podcasts. Dit zijn audiofragmenten, noem het opnames als je wilt, van verschillende sprekers. Dit kunnen auteurs van selfhelp-boeken zijn, maar ook je favoriete bloggers delen een podcasts. Een podcasts zet je aan door er simpelweg één op te zoeken en op play te drukken. Yes. Easy as that. Het mooie hier aan is, dat je ook nog andere dingen tijdens het luisteren van deze podcast kan doen.

Nee, nee. We gaan niet Multi-taksen. Dat is helemaal niet goed voor je.

Wat je wel kan doen is een podcast luisteren tijdens het autorijden, een podcast luisteren tijdens het tanden poetsen, een podcast luisteren tijdens je make-uppen, een podcast luisteren in de trein, een podcast luisteren tijdens een wandeling. Ik denk dat je het wel snapt. Oftewel allemaal taken die weinig hersencapaciteit van je vragen waardoor je makkelijk kan luisteren. Zo gebruik jij je tijd effectief en steek je ook nog wat op!

PODCASTS

Podcasts zijn niet meer up and coming. Podcasts hebben hun voeten in de aarde geduwd en komen voorlopig niet van hun plek af. In deze FRIDAY FAVORITES deel ik mijn favoriete podcasts van de laatste tijd met je.

The MFCEO Project voor de keiharde en eerlijke girlbosses

Ik denk dat deze podcast alom bekend is. Andy Frisella is een bad ass en dat weet hij ook. Soms komt hij enigszins arrogant op mij over maar hij heeft dat dan ook wel weer verdiend. Hij weet namelijk waar hij over praat, hij weet hoe hij hoe de verwende generatie aan het werk krijgt, hij weet de juiste tips te delen waardoor jijzelf in actie komt.

Mijn favoriete afleveringen zijn:

MFCEO226 – Power is Your Obligation

In deze podcast deelt hij waarom niet altijd the good guy wins. Mensen zien macht als iets negatiefs, wat zonde is. Want als je als een goed persoon zijnde wél de macht grijpt, kan je met wél de juist bedoelingen heel veel voor elkaar krijgen. Wees niet bang om voor macht te gaan.

MFCEO 229 –  Stop Counting Other People’s Money

In deze podcast krijg je een schop onder je reet. Hoe vaak betrap je jezelf er op dat je denkt dat een ander het beter voor elkaar heeft op het gebied van financiën, relaties of überhaupt life? Hij vertelt je dat je dat niet moet doen en daarna nog iets meer…

MFCEO 107 – Win The Day

Mijn all time favorite van Andy Frisella is deze podcast! Andy vertelt hoe hij per dag zijn doelen behaald. Niet door zijn doelen op te schrijven, want DAMN als het goed is zijn die doelen van je top of mind. Maar je doet vijf cruciale stappen per dag om tot die doelen te komen. Helder, eerlijk, duidelijk.

Oprah’s Super Soul Conversations voor inspiratie en rust in één

De naam Oprah hoeft natuurlijk niet uitgelegd te worden. You get a car! You get a car. Oh, wat hebben we allemaal wel eens gedroomd van zitten in haar show en iets onder je stoel te vinden. Maar! Oprah kan nu ook gewoon via je oordopjes binnen komen. Nope, geen materialen maar wel echte braingainz. Op zijn Oprah’s gaat ze het gesprek aan met inspirerende mensen. Alsof je erbij zit!

Mijn absolute favoriet is met Maya Angelou. Een sterke vrouw die weet hoe zij in haar kracht moet staan. De twee vrouwen halen herinneringen op maar delen ook hoe jij in je eigen kracht kunt staan.

In het eerste deel vertellen ze over doodgaan en in het tweede deel praten ze over een aantal zekerheden in het leven.

Je vindt nog meer prachtige afleveringen van de Oprah’s Super Soul Conversations in de podcast apps op je iPhone.

Wat is jouw all time favoriete podcast?