Laat ik bij het begin beginnen.

Afgelopen jaar heb ik een tal aan netwerk events bezocht. Vanuit mijn werk, vanuit mijn eigen interesse, vanuit gezamenlijk belang, of andere redenen. Het ene event was beter dan het andere event. Maar wat mij irriteert aan netwerk events is het terug verwachten van gunsten. Je deelt je visitekaartje uit en je hoopt maar dat de ander jou net zo erg iets gunt als jij hen.

Gelukkig was dat bij The Goaldiggers Club Session wel anders.

Toch ben ik geen voorstander van netwerk events. Ik wil juist op een ander level connecten met mede-girlbosses. Elkaar helpen, ondersteunen, misschien zelfs wel alleen een luisterend oor bieden… Drempels weghalen, peptalks geven. Maar bovenal: elkaar naar een nóg een hoger niveau tillen.

Waarom wil ik een Mastermind-groep?

 

Precies daarom! 

Een Mastermind-groep is een stel ondernemers of gewoonweg fanatiekelingen bij elkaar die adviezen geven en delen, successen gezamenlijk vieren (érg belangrijk!) maar die ook eerlijk en open naar elkaar durven te zijn. Dingen durven te zeggen als; ‘Nu stel je je gewoon echt aan. Kom op, even doorzetten nu!’

Je mag hoge verwachtingen van elkaar hebben want die heb je ten slotte ook van jezelf. Je mag elkaar verantwoordelijk houden voor het aanwezig zijn tijdens een Mastermind-groepsessie maar ook elkaar verantwoordelijk houden voor het behalen van de gestelde doelen.

Dát is echt de toegevoegde waarde van een Mastermind-groep. 

De key is om het enigszins low key te houden (pun intended). Allerlei ondernemers bij elkaar verzamelen om maar een Masterminder-groep te hebben schiet niet op. Je moet daadwerkelijk iets aan elkaar hebben. Je mag daar best kritisch in zijn. Het gaat ten slotte om serieuze business, namelijk die van jou!

Een voorbeeld uit de praktijk

Zo ging ik Masterminden met girlboss Lynet die keihard op weg is met het neerzetten van haar eigen bedrijf. Zij had van te voren vragen opgesteld voor mij, terwijl ik – juist mega tegenovergesteld – open de sessie in ging. Ik kreeg zoveel energie van haar dat ik maar bleef doordraven. Door haar wilde ik een tandje bijzetten, concreter mijn doelen formuleren en als de wiedeweerga een vervolgsessie plannen.

Deze staat gepland op 6 mei (hallo volle agenda’s!) en ik ben mij dit keer wél aan het voorbereiden.

Ik ben benieuwd…

Ik ben benieuwd! Zijn er dames uit de omgeving Deventer (of bereid om te reizen naar omgeving Deventer) die zich aangesproken voelen bij bovenstaande omschrijving?

Is jouw antwoord een dikke vette ja? 

Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op om elkaar te leren kennen en in eerste instantie informatie met elkaar te delen.

Of twijfel je nog?

Twijfel je nog of weet je wel zeker dat je dit niet wilt, dan ben ik ook benieuwd waarom niet. Je mag mij dit laten weten via het contactformulier of op social media. Ik ben te vinden op Instagram @Allysia.nl en op mijn Facebook-pagina Allysia. Je mag mij verantwoordelijk houden aan de volgende woorden: ik reageer binnen 24 uur!