Ik ben op dreef met mijn friday favorites! Zo heb ik een tijdje geen FRIDAY FAVORITES en dan hop, slinger ik er zo een paar om je oren! Dat is het leuke aan je eigen blog hebben. Je kan er op los tikken als je dat wilt, dus dan doe ik dat ook maar!

Lees bijvoorbeeld mijn FRIDAY FAVORITES van maart!

Dit keer niets wat te maken heeft met je lifestyle, alhoewel ik dat er vast wel van kan maken met wat mooie woorden, maar dit keer gaat het om materialistisch hebbedingetjes. Zoals mijzelf verwennen met een Chanel lippenstift. Dat vind ik gewoonweg leuk. Tegenwoordig hoef ik niet meer veel van alles te hebben, wat ik vroeger wel altijd graag wilde.

Doe mij nu maar een paar goede schoenen (let op: ik zeg wel paar en daarmee bedoel ik wel echt meervoud) en echt key items voor in mijn kast en ik ben volledig gelukkig. Ok, eerlijk is eerlijk, ik bezwijk vaak nog wel onder de hoge druk van sale.

Maar deze beauty’s… Hier kan ik voorlopig nog wel even op teren!

Horloge van Cluse

Mocht je ook maar enigszins actief zijn op Instagram dan is het leuk om je aan te sluiten bij Dutch Blend! Dit is een bedrijf van Nemi, die je tips geeft over het groeien van je Instagram-account, maar zij regelt ook leuke samenwerkingen voor je met allerlei bedrijven. Je gaat dit volledig terug zien in dit artikel, want zowel het horloge, armbandje als ring heb ik weten te bemachtigen via Dutch Blend Squad. Aanmelden dus!

Deze horloge van Cluse vond ik al een tijdje schitterend! Maar mijn Fitbit is nog geen jaar oud en die draag ik elke dag. Ik vond het dan zonde om nog een horloge “voor erbij” aan te schaffen voor €90,00. Via Dutch Blend kon ik hem aanschaffen voor een influencer fee! Ik was direct om!

Horloge Cluse La Boheme Rose Gold White/Grey

Armbandje van PERDITI

Mix and match! Tegenwoordig kan en mag je zilver met goud, goud met zilver, roségoud met zilver, etc. allemaal met elkaar mengen. Zelf ben ik daar nog wel voorzichtig mee. 1) mijn neurotische hoofd kan zich daar op het midden van de dag in eens aan irriteren en 2) ik moet daar gewoon nog even aan wennen. Dus koos ik voor het armbandje van PERDITI in roségoud met een stoere vormgeving. Daar houd ik dan wel weer van! Voor €38,00 is deze beauty van jou.

PERDITI Amoti Rose Gold

Ring van Rosefield

Een sieradencollectie is niet compleet zonder een ring! Helaas kan ik de ring niet meer online vinden, maar het is een roségouden #NoShitSherlock zegelringetje waar een roos in is verwerkt. Helemaal gaaf en matchend mij de stoere vorm van het armbandje. Zeker eens een andere vorm dan gewoon een ronde ring. Ik moest er in het begin aan wennen maar nu draag ik mijn roségouden sieraden collectie vaker dan mijn zilveren collectie!

Je kan bij Rosefield alsnog je hart ophalen aan het al het andere moois!

Om de collectie compleet te maken

Voor mijn verjaardag vroeg ik van een vriendin een roségouden paar oorbelletjes. Ik wist natuurlijk wel aan wie ik het moest vragen, ik kon haar volledig vertrouwen met deze zoektocht. Het zijn wat dikkere staafjes geworden die je gelukkig wel ziet in mijn dikke bos haar! De collectie is officieel compleet!