Laat ik maar direct met de deur in huis vallen. De naam Overhemden.com trekt mij totaal niet aan. Totdat ik dankzij deze samenwerking kennis kon en mocht magen met deze webshop. En laat mij je vertellen… Een naam zegt echt helemaal niets!

Ik werd goed geholpen via de mail tijdens het doorgeven van mijn maten. Overhemden.com wil dan ook graag dat je makkelijk een overhemd kan uitzoeken. Een overhemd moet ten slotte goed zitten. Je draagt een overhemd voor een goede indruk, dus de juiste maat is van belang. Zelfs toen ik de maten van vriendlief doorgaf (lees: nogal afwijkende omvangen vanwege zijn hobby), kwam er een pareltje van een overhemd binnen!

Overhemden.com

Wat maken de mannen er een leuk pakket van! Van matenwijzer tot aan chocola, je krijgt een uitgebreid pakket naast je gewone bestelling! Je ziet het niet op de foto, maar er zit een mini-reep Tony Chocolonely in je pakket! Maar ook uitleg en de vele mogelijkheden van Overhemden.com vind je er in terug. Er is overduidelijk nagedacht over het concept want de hele look and feel komt terug!

Seidensticker

Ik werk nu al meer dan een jaar fulltime als IT-consultant. Van Nikes naar stiletto’s, mijn kledingkast bevat van alles. Witte blousen heb ik versleten als een malle. Toen deze witte blouse van Seidensticker binnen kwam was ik dan ook enigszins sceptisch. Een witte blouse oogt al snel serveerster-achtig. Maar deze zit mooi getailleerd, heeft een schattig roosje op de voorkant en die stof… Ja, die zou je even in het echt moeten voelen! Het is zijdezacht, maar het voelt heel koel en glad aan, zonder dat het plakt aan je huid alsof het statisch is.

Absoluut een dikke vette bonus voor mijn kledingkast! Terwijl jullie deze blogpost lezen zit de blouse verkreukt (en waarschijnlijk met heel wat vlekken want… wit!) in mijn koffer na twee dagen Microsoft-training in Amsterdam. Hét moment om te shinen in deze blouse!

Ook voor mannen zijn er mooi getailleerde overhemden te koop!

Calvin Klein

Ook voor vriendlief zat er iets in het pakketje, namelijk een donkerblauwe Calvin Klein blouse! Maar niet zomaar Calvin Klein. Eentje die bij zijn borst en rug aansluit maar ook met een fijne en tegelijkertijd stuggere stog. Ook heeft de blouse een ietwat zwarte glans. Een ideaal blousje voor zijn eerste werkdag!

Tip: ze hebben ook vette blouses van Tiger of Sweden Overhemden en Minimum Overhemden voor als je iets anders dan anders wilt!

Dankzij deze samenwerking ben ik eens op onderzoek uitgegaan over overhemden. Wist je dat er wel meer dan 6 type boorden bestaan? Goh… Nog meer redenen om mijn kledingkast uit te breiden!