MAART! Mijn maand! Of nou ja, ik ben jarig in maart… Dus je begrijpt, dat was in ieder geval één favorietje van de afgelopen maand. Na vier jaar vierde ik eindelijk weer eens mijn verjaardag. Dat deed ik met roze accessoires op de statafels (girls will be girls), torenhoge hakken te dragen en een jumpsuit op maat te laten maken.

Maar dat was niet mijn enige favorite in maart!

Eindelijk weer naar de kapper!

Ik ging ook, na ruim 10 maanden niet te zijn geweest, weer eens naar de kapper. Ik deed net alsof ik geen kappersangst had. Het is een nieuwe kapsalon in Deventer, dus hoogtijd voor een review. Die lees je hier terug!  

Favoriete oefening van de maand!

Ik heb alweer een tijdje een aangepast trainingsschema van Femmevalerie. Op basis van mijn werkcapaciteit, mogelijkheden qua aantal keer sporten en doelen (billuh!) is het schema aangepast. Eén van de oefeningen is de backsquat. Eerlijk is eerlijk. Ik vond squaten gewoonweg niets aan, niet te doen, verschrikkelijk irritant! Totdat ik met mijzelf afsprak: het is gewoon een mindset-dingetje. Doe het nou maar gewoon! Het ging niet meer om de squat, maar om me against myself.

“Zo gezegd, zo gedaan”

Nou ja, niet helemaal. Maar mijn nieuwe PR is 65 kg squaten voor 10 herhalingen! Ha, keihard gewonnen van mijzelf dus! En dat terwijl ik vroeger (toen je poep nog met een lange ‘oe’ schreef) niet verder kwam dan 45 kg!

JBC

Brengt mij direct bij het volgende fave van de maand maart. Namelijk JBC! Dit keer deed vriendlief weer mee en ook dit keer werd hij weer zesde. Geen betere plaatsing dan vorig jaar, maar wel weer een ervaring rijker. Nog niet eens zozeer het meedoen aan de fitnesswedstrijd was voor mij hetgene wat het favoriet maakte. Maar dat we dit weer samen hebben gedaan, dat maakt het zo speciaal voor mij.

Nee, ik stond niet op het podium. Nee, ik at niet alleen maar broccoli. Nee, ik deed geen cardio. Maar toch voelde het alsof we het samen hebben gedaan. Wellicht mentaal sowieso 😉 maar hem steunen in zijn doelen, dat is gewoonweg altijd favoriet!

The Goaldiggers Club Session

In het kader van save the best for last… The Goaldiggers Club Session staat absoluut op nummer 1! Wat een geweldig event was dat zeg! Like-minded dames, heerlijk eten, geweldige sfeer, informatie alom!

Voordat ik weer een heel verhaal begin te typen, je kan een uitgebreid verslag hier teruglezen. Zo ontmoette ik een dame uit Deventer die zelfstandig onderneemster is geworden. Superleuk en ik ga binnenkort met haar een koffie (of wijntje ;-)) doen in de stad. Lekker Masterminden, wat ik zo leuk vind!

Wat zijn jouw favorieten van de maand maart?