De week van 25 maart… Ik heb met moeite mijn verjaardagsfeest overleefd. Met nog meer moeite een nieuwe werkweek. Ik kon eindelijk weer sporten na vier dagen rust vanwege een ongelukkige beweging tijdens de Romanian Deadlift. We zijn ondertussen bezig met het kopen van een huis. Stress hier en daar. Natuurlijk probeer ik dan ook nog leuk contact te hebben met mijn vriendinnetjes. Oh ja, vriendlief moet ook nog aandacht.

En dan is het eindelijk zondag 25 maart… Zondagen zijn voor rust, heb ik mij laten vertellen. Nou, echt niet! Ik ging vol goede moed vroeg uit bed. Om 8 uur hebben we een Skype-call met de gedisciplineerde, gezellige en like-minded dames van Team Stronger By Valerie.

Waar liep je tegen aan deze week? Uhm. Nou. Heb je even..?

En wat ging er goed deze week? Niks. Goed verhaal ook. Lekker kort.

Daarna ging ik vol gas in mijn nieuwe bolide richting Utrecht. Want dankzij The Goaldiggers Club Session kon ik bij Polette gratis mijn ogen laten opmeten én een gratis bril ophalen. Daar wilde ik uiteraard maar al te graag gebruik van maken.

Vervolgens kon ik direct door naar een teamtraining. Met de dames van Team Stronger By Valerie lekker aan de gewichten hangen.

Maar daarna lieve lezers…

Daarna gingen mijn Sister From Another Mister en ik ons lekker laten verwennen. Geen spa, geen nagelsalon, geen kapper, niet shoppen, maar gewoon simpel uiteten. Want de liefde van de man gaat misschien door de maag, maar de liefde van een vrouw… Uh tsja. Maak er maar wat moois van.

Beers and Barrels

Toevallig wist ik een collega mij een restaurant aan te raden waar je écht lekker kan eten. Laat ons nou net het restaurant op het lijstje hebben gezet! Dus we gingen naar Beers and Barrels! Ja, we hebben inderdaad een lijstje met alle eettentjes die we nog moeten bezoeken. No shame in our food game. 

Na zo’n hectische week kon ik het goed gebruiken om eens lekker onder uitgezakt te genieten van… VLEES!

Misschien helemaal hot and happening om vegetarisch of veganistisch zijn maar ik houd van mijn stukje vlees. Alhoewel ik het wel zou willen (beter voor het milieu enzo…), is de drang niet groot genoeg om daadwerkelijk te stoppen met vlees.

Voor de echte vreeetzakken

Eerst kozen we voor een starter platter. Uienringen, bitterballen, kiphapjes. Oh, ik krijg er weer honger van als ik er aan denk!

See for yourself

Na even wachten (zeg maar gerust 3 kwartier, want ze waren ons vergeten) kwam het hoofdgerecht. Ik had gekozen voor soft taco’s. Eén met pulled chicken en één met pulled pork. Eerst dacht ik nog: ik wil er nog wel patatjes bij want HONGER! Maar oh, wat vulde dit zeg!

Dat lag natuurlijk aan de vulling, want ze zijn er absoluut niet zuunig!

Michelle had gekozen voor de truffel burger. Ook echt niets mis mee. Ik was zelfs een tikkeltje jaloers. Ook deze was verrukkelijk!

Maar we waren niet voor niets bij Beers and Barrels. Dus besloot ik een biertje te nemen. Ik kan je vertellen, ik ben zo’n hypocriete bierdrinker. Bij Davo in Deventer drink ik wel bier want tsja je bent bij Davo… Maar na twee biertjes ben ik er meestal wel weer klaar mee.

Maar dit biertje…

Ik koos voor een mega zoet biertje met perzik. Héérlijk!

Al met al

Ondanks dat ze ons waren vergeten en wij niet bepaald gezellig worden van honger, was het wel heel erg gezellig! Er staat een DJ te draaien, de obers hebben allemaal dezelfde uitstraling (we denken dat baardgroei verplicht is…) en de hele ambiance was genieten!

Ik zou hier absoluut nog eens terugkomen! 

Voor een voorgerecht om te delen, twee hoofdgerechten en vier drankjes waren we €57,- kwijt. Prima te doen!

Wel weinig barrels voor een tent met de naam Beers and Barrels. Welgeteld 3 stuks. Maar genoeg biertjes en lekker eten om van te kiezen!