Oeh, interieurs! Ik kan er hele dagen naar kijken, rondlopen in woonwinkels, snuffelen tussen al het moois, 10 keer de herhaling van VTwonen kijken, alle stijlen willen proberen. Maar jij weet net zoals ik dat om de haverklap je woning van een andere stijl voorzien je klauwen vol geld kost. Gelukkig zijn er andere manieren!

 

Je kan je huis een touch-up geven. Zo toonde ik je al eerder mijn muurdecoratie die ik voor nog geen €50,- voor elkaar heb geboksts. Het is simpelweg tijd en energie dat je erin dient stopt om dat te realiseren wat jij voor ogen hebt. En geloof mij, dat hoeft heus niet altijd het duurste van het duurste te zijn!

Maar hoe dan?

Zorg voor goede basics

Tegenwoordig is een gekleurde bank helemaal hot and happening. Logisch ook. Want het is schitterend! Maar een bank is vaak een investering dat (zodra jij je ronde billetjes erop hebt geplaatst) niets meer waard is. Kies daarom voor goede basics. Dit gaat om banken, maar ook meubels waaronder je salontafel, tv-meubel, dressior en dergelijken.

Weet waar je moet shoppen

VTwonen is leuk maar vaak ook duur. Ben je net zoals mij van het kwantitatieve als het gaat om stijlen in je huis, dan raad ik je Kwantum of – dé woonwinkel – Ikea aan. Daar scoor je de tofste dingen voor weinig! Ik zal alleen wel wegblijven bij de Action. Voordat je het weet, heb je je hele huis vol met quotes…

Maar de gouden tip van alle tips, is toch echt wel kringloopwinkels. Pareltjes kan je daar weghalen. Ik heb laatst 2 glazen karaffen gehaald voor €3,25 bij de Kringloop in Twello. YASSS!

Ik heb zelfs voor mijn studentenkamer een inboedel geregeld voor €40,- bij Kringloop De Cirkel Ze kwamen het nog brengen ook… Maak er een sport van! Je zal er nog meer van genieten omdat het daadwerkelijk door jou is samengesteld!

Maak een keuze

Er is zoveel leuks. Ik houd van de romantische stijl, maar ook het hele strakke spreekt mij aan. Veel kleur of juist weinig kleur. Tierelantijntjes of zorgvuldig uitgekozen prullaria. Bloemen. Geen bloemen. Zwart. Wit. Herkenbaar?

MAAR! 

Hier komt het. Maak een keuze! Laat je niet gek maken door al het moois op Pinterest, woonprogramma’s of andere media. Kies en ga daarvoor. Dat kan je doen door een moodboard te maken. Zo koop je geen onzinspul dat eigenlijk net niet in je huis past. Maak een foto van je moodboard en neem deze mee tijdens het shoppen of print het uit en leg deze naast je neer tijdens het online shoppen.

De laatste tip: posters!

Ik ben fan van posters! Junique en Desenio zijn sites die ik vaak genoeg afspeur. Eens zien of ze wat moois te bieden hebben. En wat blijkt: Pixers biedt ook gave posters aan. Er zijn vele voordelen een deze site:

  • Je kan zoeken op fotobehang (nog zo’n gave manier om je huis een touch-up te geven), maar ook op bestsellers, woonvertrekken waar je posters moeten komen, thema’s.
  • Je hebt 365 dagen retourrecht! Dat betekent dat je binnen een jaar je posters nog mag retouren!
  • Ze gebruiken alleen milieuvriendelijke materialen.
  • Je kan de Pixers Posters aanpassen naar jouw voorkeur! Je hoeft dus geen compromis te sluiten over de afbeelding, formaat, type materiaal, etc.

Ik zag onder andere deze prachtige posters, onder de categorie Pixers Posters!

Deze kan heel gaaf staan in een witte lijst, gecombineerd met onderstaande tegenhanger.

Supertof voor op een werkkamer! 

Maar een beetje stoer mag natuurlijk ook wel. Wat dacht je van deze schedel met bloemen? Leuk in een wat kleiner fotolijstje, maar zeker ook gaaf als mega grote print!

De posters beginnen bij €17,- en de keuze is daadwerkelijk reuze! Je kan er écht je hart ophalen en je huis een touch-up geven!

Neem eens een kijkje. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vind!