Friday Favorites

Zo. Hop. Streep die maar af. Dit was alweer de maand januari van 2018. Snel gegaan? Misschien wel te snel gegaan? Genoten? Of had je er meer uit kunnen halen? Niks meer aan te doen. Wat je wél kan doen is terugblikken op de maand en kijken waar je dankbaar voor bent. Net zoals dat ik dat doe in deze blogpost!

P.s.: niet deze blogpost lezen met honger

Januari 2018

Nieuwe lunchroom ontdekken

Ik houd van Deventer stad. Het komt echt weer tot bloei. Sloten eerder steeds meer winkels, tegenwoordig komen er steeds meer nieuwe leuke winkels en – nog belangrijker – eettentjes bij. Zoals deze lunchroom De Noorman. Absolute aanrader!

Brainstormsessie

Afgelopen maand had ik op een zondag met mede-fitgirl en gezelligheidsdier een brainstormsessie bij Bagels and Beans. Of Beans and Bagels. Ik weet de volgorde nooit. We gingen om tafel zitten om elkaars vragen te beantwoorden op het gebied van doelen, zakelijk en privé onder het genot van een – je raad het al – bageltje!

He-le-maal naar Amsterdam voor red velvet cake

Samen met mijn sister from another mister pakte we de trein naar Amsterdam. We wilden namelijk taart gaan eten bij De Drie Graefjes in Amsterdam. Dit moest zogenaamd dé plek zijn om een Red Velvet Cake te nuttigen. Toen we eindelijk aankwamen was er een wachtrij… I kid you not. Uiteraard hebben we gewacht. Ongeveer 20 minuten. De taart was goddelijk! Maar om er nou nog een keer helemaal voor naar Amsterdam te gaan? No thank you. Het shoppen daarentegen vond ik het zeker waard!

Maar toch ook weer blij om in het fijne rustige Deventer te zijn

Ook het etentje bij Yume (en daarnaast alweer twee etentjes bij Yume gepland hebben staan), een spontaan avondje bios, uiteten met vriendlief en een diner date met een vriendin. Heer-lijke maand januari van 2018. Ik ben benieuwd naar de rest van het jaar! Kom maar op februari!