Here we come, USA!

We beginnen het jaar 2018 goed! Vriendlief liet al een aantal keer vallen dat hij goedkope vliegtickets heeft gezien naar Miami. Ik had het ein-de-lijk bekeken (want heel eerlijk, Amerika trok mij niet zo) en godnondejuh, wat goedkoop! Voor totaal €800,- vliegen we met zijn tweeën 2 oktober naar Miami! Vanaf Brussel, superfijne tijden en inclusief bagage. Je begrijpt, dit moesten we boeken!

In oktober naar Florida!

Amerika trok mij niet zo. Bij Amerika heb ik een bepaald beeld. Neppe overdreven mensen, veel toerisme, duur. Maar… Vriendlief haalde mij over want we gaan Amerika (of eigenlijk Florida) IJsland stijl doen! We hebben de vliegtickets. Ergens volgend jaar gaan we de huurauto regelen. Daarna beginnen we langzaamaan met het uitstippelen van onze route. Ook al vliegen we op Miami, het is dus de bedoeling dat we zoveel mogelijk te zien krijgen van Florida!

Alle tips zijn welkom!

 

 

Uiteraard willen we naar Gold’s Gym, maar ook naar Key West. Op het lijstje staat ook Warner Bros Studio maar ik moet zeggen dat ik dat wel erg prijzig vind… Ruim $169,- per persoon voor een dag toegang. Erg veel geld voor toch al een duur land. Everglades, Ocean Drive, mensen kijken. Je kent het wel. Ook dat staat allemaal op het lijstje!

We gaan ruim twee weken touren door Amerika. Ultiem Goals #AF als ik mijn motorrijbewijs ook nog “even” haal. Old skool chopper huren, baaaahhhhpbopbopbopbop kilometers maken. Jep. Deze staat bovenaan mijn to do list voor 2018! Die tattoo moet maar even wachten.

Het duurt nog godnondejuh lang. We zitten namelijk net in januari, oftewel dik 10 maanden wachten totdat we in dat vliegtuig stappen. We kunnen uiteraard wel beginnen met de voorpret! Dromen, rondneuzen, plannen maken, afspeellijst maken (ja, zo’n tut ben ik), shoppen zoals een nieuwe bikini. Ai, volgens mij moet ik zelfs een nieuwe koffer!

Aaaaah, allemaal zo leuk! Ik heb er zin in! 2018 is nu al een topjaar! Het wordt hoe dan ook nog mooier dan 2017.