Friday Favorites!

Oh, oh. Alweer een artikel online over al het moois dat ik heb geshopt. Vond ik het eerder een hele slechte eigenschap van mijzelf dat ik mij uren kan vermaken in offline en online winkels, tegenwoordig geniet ik er gewoon met volle teugen van. Na twee afleveringen kijken op Netflix word ik mega onrustig, maar turen naar kleding gaat mij nooit vervelen. Dus waarom zou ik daar niet gewoon van genieten?

Dat vond ik dus ook. 

Het resulteert wel eens in aankopen. Vaker niet dan wel gelukkig, ook al zou vriendlief daar een andere mening over hebben. Maar als ik het koop, heb ik het beredeneert voor mijzelf of heb ik het gewoonweg nodig. Andere redenen heb ik er niet voor nodig.

Sportleggings!

Sportleggings heb je altijd nodig. Toch? Negen van de tien keer slijten die krengen als de neten. Of zitten ze niet meer lekker. Of ben je er op uit gekeken. Het afgelopen half jaar heb ik er weer een aantal verzameld. Gekocht op beurzen, in webshops of die ik toevallig tegenkwam in de stad. Stuk voor stuk zijn het favorieten geworden!

Gavelo Midnight Skull

Vroeger, toen ik nog een echte rockchick was, wilde ik onder getattooeerd worden. Sleeves, kousenbanden, you name it. Ik wilde het. Ik kreeg van mijn ouders voor mijn 19e verjaardag mijn eerste tattoo. Daarna mocht ik per jaar een tattoo laten zetten zolang als ik thuis woonde en raad eens? Die moest ik dus wel allemaal zelf betalen.

Ik kwam dus nogal snel terug van mijn tattoo-plan. Daar ben ik tegenwoordig maar al te blij mee.

Maar dat neemt niet weg dat ik skulls nog steeds vet vind. Toen ik deze legging tegen kwam op Fitfair Beurs hoefde ik niet lang na te denken. Ik keerde mijn kont tussen de rekjes om de broek te passen, we deden de sqautproof test en ja hoor, pak maar in die wandel!

Je koopt de legging bij My Gymcloset voor €45,00 (in de aanbieding dus!)

Puma Active Essential Banded Leggings

Op een verloren zaterdagmiddag struinde ik door de Daka (wat vroeger Intersport was). Ik was op zoek naar een wat kleinere sporttas, aangezien ik de grote hutkoffer niet meer zoveel gebruikte. Daar liep ik deze groene seamless Puma legging tegen het lijf. Die kleur! Direct verliefd. And again, in de aanbieding! Voor €25,- nam ik dit pareltje mee naar huis!

Hij zit ontzettend lekker. Alsof je een pyjama broek aan hebt… Wellicht niet zo’n goed idee als je naar de sportschool gaat. Wel een kleine tip voor je. Neem hem een maatje kleiner. Hij loopt snel uit!

Leuk voor jou, hij is nu maar €19,99!

Body Engineers Athena Venom Legging

Voor vriendlief heb ik wel eens bij Body Engineers een cadeautje gehaald. Uiteraard koos ik de verkeerde kleur (want vriendlief en ik zijn het nooit met elkaar eens – houd het lekker spannend), dus het moest geruild worden. Je krijgt “helaas” een tegoedbon. Toen ik een mailtje kreeg dat er extra korting was op alles in de webshop, nam ik snel een kijkje. Hups, nog een trainingsbroek voor vriendlief, ik bestelde een topje mee voor een vriendin. En vooruit. Voor mijzelf dan ook nog maar een legging.

Ik koos de Athena Venom Legging. Zei iemand daar shaping en high waisted? Ik wist al snel dat ik deze moest hebben! En daar heb ik absoluut geen spijt van gehad! De legging zit heerlijk. Je hoeft hem niet eens op te trekken na je diepste squats. Het stofje is ontzettend aaibaar. En tsja, hij staat ook gewoon echt heel goed.

Oordeel zelf maar.

De sale is nog steeds going strong! Je kan de legging bestellen voor maar €32,48 in plaats van €65!