Ik kon het gewoon niet laten. Nadat mijn geliefde witte Nikes niet meer zo wit te krijgen zijn, wilde ik maar al te graag nieuwe. Terwijl ik altijd dacht geen sneaker-meisje te zijn. Blijkt maar weer dat je gedachtes je niet definiëren wie je bent als persoon zijnde.

Soms is het liefde op het eerste gezicht

Maar heel zweverig wil ik hier niet over gaan doen. Het zit namelijk gewoon zo. Ik werd verliefd. En niet zo’n klein beetje ook.

Nike Air Max Zero

Ik vind Nike Air Max hartstikke leuk bij anderen. Die dikke luchtbel in de zool vind ik negen van de tien keer maar een raar gezicht. Ook de vorm spreekt mij niet aan. Ook word ik niet warm van de varianten zoals de Thea. Wel vind ik de Pegasus erg mooi! Toen hier twee nieuwe kleurvarianten van uit kwamen, wilde ik deze al bijna bestellen.

Totdat mijn oog op deze schatjes viel…

De Nike Air Max Zero kwam ik eerst tegen bij Zalando. Wat een beauty’s. Ik probeerde mijn hand op de knip te houden, maar al snel ging ik overstag. Een shopaholic zoals mij gaat natuurlijk overstag als deze pareltjes in de sale zijn! Bij Nike scoor je ze nu voor €97,97 (voor de neuroten onder ons ook nog eens een heel lekker getalletje) in plaats van €140,-.

Ik heb mijn gewone maat genomen en ze zitten gegoten!

Ja, ook deze Air Maxjes hebben een luchtbel in de zool. Maar de zool is een stuk dunner dan de gewone Nike Air Max en daarmee is de luchtbel ook een stuk dunner. Het model is slank, zonder tong, waardoor je eigenlijk zou kunnen zeggen dat de sneaker een instapper is. Maar daar zie je niks van.

Voorlopig de ogen maar even dichthouden

Ik heb de schoentjes al vaak aan gehad en vele complimentjes over gekregen. Had ik ze nodig? Nee. Word ik blij van? JA! Het betekent wel dat ik voorlopig mijn ogen dicht houd en geen webshops meer ga bezoeken. Want ook bij Nelly en Hip To The Gym werd ik verliefd. Daar binnenkort meer over!