Essie Bikini So Teeny

Soms kom je een kleurtje tegen en die moet je gewoon hebben. Het was zelfs zo erg, helemaal hotel de botel op de kleur, dat ik het op al mijn nagels hebt “getest” in de Etos-winkel. Oftewel: schaamteloos de nagellak erop gesmeerd. Gosh… dit is echt mooi. Maar! Ik had ook een nieuwe mascara nodig en die ging ik bij mijn vriendinnetjes in de Mooi Parfumerie halen. Dus daar wilde ik ook deze nagellak halen.

Essie verkopen ze helaas niet bij de Mooi Parfumerie. Dus ik ging met een lichtelijk schuldgevoel terug naar de Etos en kocht daar deze schitterende Essie Bikini So Teeny nagellak. De kleur is al wat langer in de collectie, maar het lichtblauwe met een klein glittertje liet mij niet los. En nu is de kleur dan van mij!

Zomer op je nagels

De zomer in Nederland is echt om te janken. Ik kan er niet over uit. Klaagklaagklaag. Wat een drama. En ik vind ook dat ik mag klagen, aangezien in het in april en mei wél mooi weer was. Maar dat is geen officieel zomer. Dus. Kut-zomer. There I said it. 

Maar deze kleur maakt veel goed! Het smeert makkelijk, dekt redelijk voor zo’n lichte kleur en droogt snel. Toch draag ik drie laagjes om de kleur echt goed te laten dekken. Geen probleem want je hebt het er zo op, zonder strepen! Ook blijft het lakje lang zitten. Afhankelijk van mijn lompigheid en hoeveel ik doe met mijn handen, gaat de lak zeker een week mee.

Ik ben heel erg blij met dit lakje. Terwijl ik dit typ draag ik de kleur voor de tweede keer. Terwijl ik normaal altijd heel snel klaar ben met een kleurtje. Ook is deze Essie Bikini So Teeny één van de duurdere lakjes in mijn nagellak-la (ja, ik heb een nagellak-la #noshame). Je koopt een potje voor €9,99. Vaak koop ik ook nagellakjes van Miss Sporty. Deze lakken fijn maar gaan niet zo lang mee. Die heb je al voor nog geen €2,-. Maar misschien dat ik er daarom dan ook zo snel op uit ben gekeken. Splurgen mag dus he!