Nieuw op Allysia.nl: Be Your Own Boss! Eens in de zoveel tijd geef ik mede-girlbosses en mede-manbosses een plekje op deze site om hun verhaal te delen als het om ondernemen gaat. Vandaag de beurt aan Eline van ByBean!

Be Your Own Boss #2

Eline van ByBean

bybeanallysianl1

Wie ben jij?

Hi! Ik ben Eline Boon. 28 lentes jong, en wonende in het mooie Deventer.

Wat voor bedrijf heb je?

Ik ben eigenaar van twee webshops. Ontwerper / eigenaar van byBean.nl & eigenaar van dehartjeswinkel.nl

bybeanallysianl5

Waarom ben je een eigen bedrijf begonnen?

Omdat ik niet voor een baas kan werken! 😉

Van waar de naam?

Eline Boon is mijn naam. Velen noemen mij Bean of Beantje. byBean lag daarom al snel voor de hand.

Wat voor missie/visie heeft jouw bedrijf?

Mensen een glimlach op hun gezicht toveren met mijn kaartjes. Een grote impact hebben met iets ‘relatiefs’ kleins als een kaartje.

bybeanallysianl4

Heb je getwijfeld?

Nee.

Wat zijn jouw successen? Klein of groot.

Dat ik De Hartjeswinkel heb kunnen openen, door byBean. Ik houd ontzettend veel van hartjes en op deze manier kan ik hier uiting aan geven. Onlangs heb ik met byBean op de Huishoudbeurs gestaan. Dat was kicken! Tussen de WC eend & Kruidvatten van deze wereld. Stond byBean daar ook! Hoe gaaf is dat?

bybeanallysianl3

Wat was een mislukking?

Goede vraag! Haha, maar genoeg kaartontwerpen gehad die geflopt zijn!

Welke eigenschappen van het ondernemerschap vindt je het vervelendst?

Moeilijke mailtjes en sommige vragen van klanten.

Welke eigenschappen van het ondernemerschap vindt je het leukst?

De immense vrijheid. In tijd… In beslissingen… In alles! ☺ Heerlijk!

Zijn er dingen die anders had willen doen?

Nee.

Wat is jouw tip voor beginnende ondernemers?

Volg je hart. Je eerste gevoel. Doe dat waar JIJ het meest gelukkig van wordt. Of dit in eerste instantie niet heel commercieel/haalbaar is, doet er niet toe. Waar krijg jij voldoening van? Doe dat!  Als jij happy bent met je product/dienst, draag je dit ook uit. Jouw enthousiasme zal beloond worden. Want wat je geeft, krijg je terug!

bybeanallysianl2

 

ByBean 
Facebook
Instagram

De Hartjeswinkel
Facebook 
Instagram

 

Wil jij nou ook shinen in Be Your Own Boss? Mail mij dan op machielsen.a@gmail.com.

Liefs, Allysia 4 klein