allysianlgefeliciteerd

HAPPY 26! Vandaag, 18 maart, ben ik zomaar 26 jaar geworden! Ja, het is waar. Ik ben geen halve Sarah meer, maar nu begin ik met het aftellen naar de 30. Life begins at 30, hoor ik wel eens. Maar niets is minder waar. Zelfs met mijn “maar” 25 jaren achter de rug, kan ik nu al zeggen dat ik genoeg bereikt heb om trots op te zijn. En dat ik nog langer niet klaar ben! Bij deze: gefeliciteerd Allysia, op naar een ander fucking mooi jaar!

Gefeliciteerd Allysia!

Happy 26!

Dit keer geen wishlist met alle hebbedingetjes die ik graag wil voor mijn verjaardag. Die wishlist houdt toch nooit op want er zoveel moois in de wereld. Dit keer feliciteer ik mijzelf met redelijk diepgaande onderwerpen. Waarom niet? Het is ten slotte vandaag mijn verjaardag *steekt eigenwijs wipneus in de lucht*.

Gefeliciteerd met verhuizen

Tot drie keer toe succesvol verhuizen in één stad, waarbij je steeds weer het je eigen plekje wist te maken. Ook als het een rot appartement was.

Gefeliciteerd met doelen behalen

Zoals het behalen van fysieke doelen, die naar een sterke mentale ruggengraat hebben geleid. Ondanks dat mijn rug het iets minder goed had met een blessure, is die mentale ruggengraat van mij ondertussen zo sterk geworden, dat ik soms het gevoel heb dat ik vriendlief achterop mijn rug naar ons appartement op 3 hoog kan tillen. In zijn bulk-fase.

Gefeliciteerd met het dagelijks verbazen van jezelf

Nog steeds leer ik mijzelf steeds beter kennen. Zo kan ik Justin Bieber afkraken alsof het mijn bloedeigen tienerbroertje is, maar oh oh oh wat kan ik ook van zijn muziek houden. Nog maar een klein voorbeeld van alle verbazingen. Moet je nagaan hoe erg ik mezelf kan verbazen.

Zoals dat ik een proefles voor een motorrijbewijs voor mijn verjaardag vroeg.

Gefeliciteerd met de slingers

Van festivals, tot weekendjes weg, tot spontane dates met long time friends of nieuwe vrienden. Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Cliché AF. Maar true story bro.

Gefeliciteerd met je discipline

Ook al schort het er soms aan, aan motivatie geen gebrek. Helaas heb je geen motivatie nodig om je doelen te behalen, maar discipline. Desalniettemin (mooi woord hé?) is mijn discipline het meest getraind en gegroeid van alles aan mijzelf. Oké, mijn heupen niet meegeteld tijdens mijn eerste echte bulk.

Gefeliciteerd met je gedachtegang

Ik kan nachtenlang mijzelf wakker houden, malen over alle dingen die ik nog wil doen (zoals in mijn eentje een reis maken), over alle carrière stappen die ik nog wil zetten, dat er te weinig tijd in een dag zit en dat ik nu toch echt moet gaan slapen.

Gefeliciteerd met jezelf

Echt waar. Ik weet 9 van de 10 keer mezelf te redden. Ja, daar heb ik wel eens steun voor nodig van vriendinnetjes, vriendlief of familie. Ja, ik kan moeilijk makkelijke keuzes maken. Maar ik kan ook zelfstandig mijn hachje redden. Altijd al gedaan. Zal ik ook altijd blijven doen.

Gefeliciteerd met dankbaarheid

Niets is iets waard als je er niet dankbaar voor bent. Waarom heb je het anders, als je het nog niet eens kan waarderen? Dankbaar voor de mooie momenten in het dagelijks leven, dankbaar voor het hier-druk-ik-even-je-met-je-neus-op-de-feiten, dankbaar voor grote momenten in mijn leven. Dankbaar!

Waar feliciteer jij jezelf mee?

Dit is misschien een arrogante post. Jezelf feliciteren met mooie (en een tikkeltje diepzinnige) dingen. Maar eigenlijk moet je dit elk jaar doen. Jezelf er aan herinneren, even terugkijken en dan vooral vooruit kijken. Waar ben je trots op in jouw afgelopen jaar?

EN DOOR!

Waar is de wijn en de taart?

Liefs, Allysia 4 klein