allysianlsplurge-10

Vrijdagavond, bijna 8 uur. Je zit na een lange week eindelijk op je kont. Zucht, steun, kreun. Wat een week! Je hebt hard gewerkt, bergen verzet, ge-girlboss-ed. Ja. Je kon deze week aan! Of niet… Dat kan ook. Alleen maar slecht weer, lange dagen waar geen eind aan leek te komen, trainingen gingen niet zo lekker, ge-dramaqueen-ed op het werk. Waar het op neer komt? Soms mag jij jezelf verwennen

Waarom jij jezelf moet verwennen

Beter nog! Soms moet jij jezelf verwennen. Omdat je het waard bent *insert L’oreal deuntje*. Maar zo is het wel. Schreef ik laatst nog een artikel voor Puur van Geluk, dat je geen dure crèmes nodig hebt. Dat klopt. Maar het gaat niet zozeer om nodig hebben. Maar het gaat om jezelf verwennen. Of dat nou met chocola is, een dagje spa of nieuwe schoenen. Je moet jezelf verwennen. Iets aan jezelf geven, omdat jij trots bent op jezelf. Niet je baas. Niet je vriend. Niet je vriendin. Maar jij – je bent ten slotte ook het meest kostbare bezit wat je hebt – omdat je trots bent op jezelf!

Verwennen kan natuurlijk op allerlei manieren. Voor mij betekent dat lekker eten, zoals een broodje hamburger met gebakken ei, of een tosti met tonijn en extra kaas. Absolute verwennerij voor mij en dit gaat echt heel tuttig klinken… Maar absolute verwennerij voor mij is Chanel. Ik heb een zwak voor het merk, de stoere onafhankelijke vrouw die het heeft opgezet en de hele uitstraling. Chique, een beetje tuttig (ha, daar is het weer!) maar toch ook stoer.

Chanel Coco Rouge 442 Dimitri

Daarom kocht ik voor mezelf een lippenstift, die ik waarschijnlijk nog niet eens 1 keer per week draag, maar waarvan de kleur eens iets anders is dan wat ik normaal draag. En het is ten slotte een SPLURGE. Mijn nieuwste aanwinst: een Chanel Coco Rouge!

allysianlsplurge-17

allysianlsplurge-18

Ik koos voor de kleur 442 Dimitri. Een rood/roze kleur. Iets minder knallend dan het klassieke rood dat we van Chanel kennen, maar juist door de roze-toon heel fris. Zeker voor dames met donker haar, vind ik het heel mooi staan. Het staat fris en chique tegelijkertijd.

De Coco Rouge van Chanel heeft een verbeterde formule, met onder andere jojoba was. Hierdoor worden je lippen direct verzorgd. Van de vorige Coco Rouge lijn heb ik de kleur Suzanne, een donkerbruine lippenstift, die ik nog steeds vaak draag. Dit is tot nu toe de enige lippenstift dat niet doorbloedt bij mij zonder een lipliner.

To splurge, or not to splurge?

allysianlsplurge-12

Voor sommigen is een Chanel lippenstift geen splurge. Maar €33,50 voor een lippenstift vind ik een hoop geld. Gelukkig weet ik dat het mij steeds een goed gevoel gaat geven, dat ik elke keer blij word van de lippenstift. Daarnaast blijkt mijn eerste Chanel Coco Rouge nog steeds favoriet! Zo’n heerlijk gevoel, elke keer weer als ik de lippenstift op doe. En als dat kan voor nog geen 4 tientjes, wie ben ik dan om mijzelf dat te onthouden? Ik bedoel maar.

Chanel Coco Rouge zit standaard in het assortiment bij onder andere Douglas, Mooi Parfumerie en is daarnaast ook online en offline verkrijgbaar. Er zijn heel veel kleuren om uit te kiezen!

Wat is voor jou een splurge?

Liefs, Allysia 4 klein