allysianl-kerstcadeau-jbl-15

Als je naar de sportschool gaat of wandelt, of fiets, of hardloopt of simpelweg in de bus zit. Je begint je dag, of deze eindigt juist. In ieder geval. Je doet lekker je muziek op. Tijd om even in je eigen wereld te verdwijnen. Maar dan blijf je met die *piep* draadjes hangen achter je oorbel, stuur, deurknop. Vloekerdevloek.

De draadloze koptelefoon JBL T450BT

Nou… lang leve draadloze koptelefoons! Al een aantal maanden zocht ik naar een goede koptelefoon. Ik hoorde van velen over de draadloze koptelefoons van JBL. Maar €150,- voor een koptelefoon vind ik te veel geld. Zeker ook omdat dat soort apparaten om de één of andere reden altijd kapot gaan bij mij. Totdat ik een alternatief tegen kwam… Voor €100,- minder!

Voor €49,00 kan je deze koptelefoon halen bij CoolBlue, Bol.com of Wehkamp.

Nog beter. Deze kreeg ik van vriendlief voor Kerst. Thanks babe! Geen gehannes meer met draadjes, oordopjes die niet blijven zitten. Maar een draadloze koptelefoon, die makkelijk te koppelen is via Bluetooth, een lange batterijduur heeft en fijn is om te dragen.

Dat zegt heel wat over de koptelefoon. Leuk om te weten: ik heb een kindermontuur. Ja, ik heb een bril. Nee, die vind ik niet leuk. Toen ik deze noodgedwongen moest halen, paste alleen een kindermontuur op mijn kleine poppekopje. Dus een koptelefoon die blijft zitten was altijd een dingetje. Maar deze JBL T450BT blijft tijdens een workout en wandeling (nog niet getest met hardlopen) redelijk goed op zijn plek zitten. Met redelijk bedoel ik dat de koptelefoon soms weer op zijn plek moet zetten. Mocht je nou een groter hersenpan hebben, de koptelefoon kan ook vergroot worden.

allysianl-kerstcadeau-jbl-8

De batterijduur van een koptelefoon vond ik altijd een nadeel. Het nadeel vond (met nadruk op vond) ik dat je wéér een apparaat hebt dat je moet opladen. Maar met een batterijduur van 11 uur, kan je voorlopig wel even vooruit. Met het bijgeleverde USB-kabeltje leg je de koptelefoon zo aan de laptop of je adapter. Leuk detail: in het beeldscherm van je telefoon wordt de batterijpercentage van de JBL T450BT weergegeven.

allysianl-kerstcadeau-jbl-3

Er wordt een gebruikshandleiding geleverd bij de koptelefoon. Maar de meesten onder ons zullen deze niet te hoeven lezen. Je houdt het knopje van de koptelefoon net zo lang ingedrukt totdat het lampje gaat branden. Je zet bluetooth aan op je telefoon en in Spotify zie je dat je verbonden bent. Ready to play!

allysianl-kerstcadeau-jbl-5

Review

De koptelefoon is makkelijk in gebruik. Het blijft zitten tijdens het trainen. De maat is redelijk goed voor mijn uitzonderlijk klein hoofd. Het geluid is ook goed! Maar verwacht geen topkwaliteit. Het geluid hapert wel eens maar het stoort niet. Wel jammer dat er alleen een USB-kabel bij wordt geleverd in plaats van een volledige oplader. Maar voor nog geen 5 tientjes is het een apparaatje waar ik heel blij mee ben! Al met al, een echte aanrader.

Liefs, Allysia 4 klein