allysia-nl-verwachtingen-2017

Jaaaaaa, daar gaan we dan! 2017! SLAMfit staat, ik heb mijn doelen gesteld op zakelijk en persoonlijk vlak. Maar dan heb je natuurlijk ook nog mijn blog. Ook die blijf ik zo goed mogelijk onderhouden. Ja, dat kost wat meer tijd en moeite dan eerder. Maar ik vind het nog steeds leuk en het geeft mij nog steeds energie. Dus waarom niet? Daarbij hoort natuurlijk ook een planning. Dus…

Wat mag je verwachten op Allysia.nl?

Op Allysia.nl vindt je twee thema’s. Get Fit en Get It. Omdat ik geloof dat hard werken en hard ontspannen samen gaan met doelen behalen qua carrière én sportdoelen. Ook in 2017 zal er weer veel van je verwacht worden. Je moet een goede vriendin zijn voor zowel je partner en je vriendinnen, of een goede single. Daarnaast ben je een echte #girlboss op het werk en ben je een #beast in de sportschool. Toch? Soms wel. Soms niet.

Want motivatie is belangrijk, maar discipline nog net iets meer. Wanneer je het even niet hebt, dat is waar ik kom kijken. Of beter gezegd, dat is wanneer jij op mijn blog terecht kan voor motivatie en discipline. Dat geeft mij weer motivatie. Zie! Zo helpen we elkaar!

Wil je liever persoonlijk contact? Over mindset, lifestyle, alles. Ik help graag. Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik zal je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Genoeg gebabbel. Bij deze. Concreet: wat mag je verwachten op Allysia.nl?

  • NIEUW: Interviews met ondernemers over naysayers en successen
  • Inspiratie voor voedingsschema’s en trainingsschema’s
  • Mijn persoonlijke fitjourney naar een afgetraind lijf: vanaf januari weer cutten!
  • Reviews van gadgets, beautyproducten, sportschool-essentials en overigen om een gebalanceerde levensstijl te behalen.
  • Tips and tricks over bijvoorbeeld een positief zelfbeeld, selflove (there, I said it!), de juiste mindset.

Ik kan je vertellen… Ik heb er ontzettend zin in om van 2017 een schitterend jaar te maken. Het jaar 2016 was één van de mooiste met leuke feestjes en belangrijke mijlpalen. Ik ga van 2017 een nóg mooier jaar maken!

Doe je mee?

Liefs, Allysia 4 klein