Ja, nóg een post over mijn nieuwe coupe! Ik kan het niet laten. Gelukkig is het mijn blog en heb jij er niks over te zeggen 🙂 #bedoeliknietlullig. Ondanks dat ik er heel blij mee ben, zal ik mijzelf niet zijn als ik meer, meer, meer, meer wil! Want, ik ben minder bang voor de kapper!

Ik ben zo ontzettend goed geholpen door de dames in de Yes! salon in Deventer. Ik ben daardoor echt minder bang voor de kapper. Zolang ik duidelijk aangeef wat ik wel en niet wil, wat ik minimaal verwacht en daarbij ook rustig blijft (daar schort het nog wel eens bij mij) dan moet het goed komen. Toch?! Anyways, bedankt dames van de Yes! salon!

Kort haar betekent voor mij dat ik er meer mee kan. Het betekent ook een meer volwassen uitstraling. In ieder geval, dat is wat ik veel hoor. Grappig, want ik voel me alles behalve volwassen. Soms dan. Forever young en dat soort dingen. Ik vind het leuk om dingen te leren. Als het lukt in ieder geval, anders word ik gefrustreerd. Dat geldt vooral voor mijn haar. Toen ik nog een lange dikke bos had, kon ik al gefrustreerd worden van mijn staart. Maar wat wil je dan, met drie knappende elastiekjes per dag? #struggles. Nu met mijn lange bob wil ik leren hoe ik een side braid maak, beachy waves zet en mijn haar steiler dan steil stijl.

WIWW-23september-totaal1

Bovenstaande plaatjes zijn mijn voorbeelden. Op deze manier kan ik elke dag iets anders met mijn haar. Áls ik het in mijn vingers krijg. Om dit te kunnen, heb ik een aantal zogenaamde tools nodig. Een föhn is helemaal niet zo’n gek idee om te beginnen. Ook een stijltang en een krulborstel zijn een echte must.
Aangezien ik er de ballen (excuse my rude) verstand van heb, heb ik het internet afgestruind naar potentiële handlangers als het om mijn funky hair gaat.

Zo vond ik op Bol.com (die winkel heeft écht alles, ik sta er elke keer versteld van) deze borstel. Het is een 4-in-1 krulborstel/stijlborstel/ding van Babyliss. Het heeft redelijk goede recensies. Het enige minpunt vind ik dat ik veel lees dat de borstel niet sterk genoeg is voor dik haar én dat de haartjes op de borstel snel slijt. Hmmm, ondanks dat mijn haar een stuk korter is, kan dat toch wel een te groot nadeel zijn om de borstel te proberen.

Wie, oh, wie heeft er verstand van krulborstels, stijltangen, fohns? Help a girl out! Thanks in advance!